joi, 5 aprilie 2012

Portia mea de munca in folosul comunitatii

Din pacate, aceasta este o postare politica si este mai degraba una pentru bucuresteni. Dar este, cred eu, o postare necesara - fiindca intr-o lume in care doar piticul porno mai lipseste de pe lista candidatilor la Primaria Bucurestiului, normalitatea si calitatea umana trebuie incurajate si popularizate chiar si pe un blog despre vin.

S-ar putea ca destui dintre voi sa fi auzit, macar in treacat, de numele lui Nicusor Dan - candidat independent la primaria Bucurestiului. Nu vreau sa scriu ca el va fi solutia magica pentru toate problemele orasului, dar poate fi macar inceputul unei schimbari care se lasa de prea mult timp asteptata.

Nu va spun nici sa-l votati si voi pe omul asta, nici sa-l investiti cu toata increderea voastra, ci ca macar merita sa va petreceti un pic de timp afland cine este, ce a facut si ce vrea sa faca. Si poate sa spuneti si altora despre el. Intre timp, iata opiniile catorva oameni care scriu despre el mai coerent decat voi putea s-o fac eu vreodata:

Si iata si pagina lui oficiala:
http://nicusordan.ro/

Poate ca multi dintre voi veti spune ca nu are nicio sansa in competita electorala, si poate ca asa si este. Dar daca nu incercam sa facem macar un pas spre normalitate, in mod sigur nu o vom avea niciodata.

2 comentarii:

  1. Din pacate intre primele 3-5 prioritati ale acestui candidat nu vad niciuna care sa rezolve vreuna dintre problemele care ma streseaza zi de zi :(
    Da-mi place omul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai, fair enough, nu spun ca trebuie sa fim toti multumiti de el. :) Doar vroiam sa-i fac un pic de publicitate, fiindca mi se pare ca merita.

    RăspundețiȘtergere